Pišem ti budući da znaš da te željno iščekujem. Samo da znaš da ti pišem sada jer želim da znaš da se više ne plašim prepuštanja. Ne plašim se da budem strpljiva kako bih ponovo bila voljena i srećna, nasmejana.Moje misli ti sada šaljem da me dočekaš spreman na moguće i nemoguće sa mnom ali nemoj se plašiti.Moje navike nisu lake, mojih mana ima milion, ali ako nađeš odgovarajući ključ, sve ćemo to sa lakoćom prevazići.  Jedno moraš znati, moraš biti spreman na radost, smeh i avanturu sa mnom, jer ja živim život koji sanjam, zato ga sanjajmo zajedno.

Započela sam tekst ovim obraćanjem budućem, jer kao i svaka devojka koja je dugo bez pravog partnera jesam odlučila da ne želim više da bude sama.Mora da priznam da mi je dugo trebalo da shvatim kakvog partnera želim uz sebe i ko je taj koji bi mogao da mi prija. Iz duge prethodne veze sam ponela najlepša sećanja na divnog partnera koji me je neizmerno voleo, bio posvećen i sve ono što bi nam vezu učinilo lepom,  jeste uspevao da ostvari.Sada se pitate, pa zašto si napustila tako divnog partnera i šta ti mučenice zapravo tražiš?Ključ koji sam nedavno dobila u svom srcu jeste da nisam bila spremna na potpuno prepuštanje, vezu sa posvećenjem i ulaganjem u istu. Nismo težili istim snovima, a moja kreativna duša je zbog toga patila.Vremenom shvatite da ma koliko ta osoba preko puta jeste divna nije vam dovoljno.Sada bi naši divni muškarci na ovo rekli : Pa da kada je previše dobar onda ne valja, vama treba neki skot da vas zajebava.Ne, dragi muškarci, nije sve u davanju srca na tanjiru, već je u prepoznavanju potreba i radosti života.Nije ponekad dovoljno biti sa nekim 24h, biti usmeren na tu jednu osobu i nemati život, jer to nije ljubav to je posedovanje i ne predavanje, već oduzimanje slobode i zaustavljanje obostranog rasta.Treba shvatiti smisao odnosa na duge staze, da se ne svodi na kuću, tv, čišćenje i kuvanje.

Život čine sitnice i avanture koje oboje treba zajedno da proživite i probate. Sve što čini život u dvoje zapravo nije samo tv, kuhinja, pelene i usisivač, već postoji mnogo više, jer ne smete da zaboravite da tražite od života više.Devojkama bih poželela da ne dozvole da pristaju na male kompromise zarad par trenutaka sreće sa nekim ko to neće ni videti.

Sanjajte partnera koji će vam pokloniti snove, osećaje intenzivne, radost i osmeh koji nećete skidati sa lica svakoga dana. Ako se pitate da li takav partner postoji, da postoji.Nemojte se plašiti da sanjate velike snove jer će vam se ostvariti  kada se najmanje nadate.Verujte da je sve što sanjate moguće, samo je vreme faktor koji radi za vas i ne zaboravite važnu stvar, a to jeste da nikada za pravu ljubav nije kasno. Ni jedno društvo, porodica ili vaši prijatelji ne mogu znati za čim vaše srce svakoga dana drhti i koliko može da istrpi.

Samo srce zna odgovore na vaša pitanja koja vam se motaju po glavi svakoga dana. Ne ignorišite osećaj u stomaku, jer  vam on bolje daje usmerenja od hladne glave.Sa vama bih takođe podelila da mi nije bilo lako da nakon jedne divne veze priznam sebi da nije to što zaista želim. Najteže jeste uvek sebi otvoreno priznati da niste zadovoljne, da on nije taj koji vam treba.Strah od samoće, godine starosti ili neću se ostvariti kao majka jesu glavna pitanja svake devojke koje često ostaju u lošim vezama i prihvataju to kao srediće se kada deca dođu. Ne živite u zabludama!

Ako stvari ne funkcionišu na mnogo nivoa, to vam ne treba, to nije to, ne razumete se.

Nedavno sam imala prilike da upoznam osobu koja me je fascinirala svojom otvorenošću, harizmom, pristupom i koliko voli život. Tada sam shvatila da su osobe o kojima i ja sanjam tu oko mene, samo treba da dozvolim sebi da ih vidim. Nije to bio partner  koga sam našla, već primer o kome govorim da ljudi koji budni sanjaju postoje samo ih devojke vidite, dozvolite sebi, dajte vremena.Vreme radi za vas, ne protiv vas, nemojte zaboraviti. Imate vremena i da se ostvarite kao majke, jer tehnologija je dovoljno uznapredovala da za predivno biće koje vas čeka, nikada neće biti kasno.Ono što jeste ključ mog teksta kasno će biti kada budete shvatile da ste provele ceo život sa pogrešnim partnerom.

Zato dočekajte budućeg spremne na izazove i sanjajte otvorenih očiju, verujte!Sve je moguće!